1394/6/2، 04:04 عصر
دو فنجان شکر و یک چهارم آب،یک چهارم فجان آبلیمو،اینهارو باهم مخلوط و روی حرارت بذار و بعد با قاشق چوبی هم بزن تا مخلوط بشه و جوش بیاد و حل شه،بعد از روی حرارت بردار و با قاشق هم بزن تا یه مایع غلیظ بشه،میتونی با دست برداری و گلوله ای درست کنی و تو ظرف بذاری و هر دفعه استفاده کنی،تو یخچال چند وقت میمپنه و تو فریزر چندین ماه،میتونی موقع استفاده یکم رو حرارت سماور بذاری گرم شه یا با دست ورز بدی تا گرم شه با حرارتش و بعد استفاده گنی