1396/8/28، 05:21 عصر
مربای سیب با کشمش یا به زبان ترکیه ای (Üzümlü Elma Reçeli)
آماده سازی و پخت مربای سیب با کشمش : 120 دقیقه
موردمصرف : صبحانه
مواد لازم جهت تهیه مربای سیب با کشمش :
سیب موردمصرف : صبحانه
مواد لازم جهت تهیه مربای سیب با کشمش :
2 کیلو گرم
شکر
2 کیلو گرم
کشمش
1 لیوان
لیمو ترش
2 عدد
چوب دارچین
2 عدد
طرز تهیه مربای سیب با کشمش :
ابتدا پوست سیب ها را بگیرید به صورت درشت خرد کنید و در یک قابلمه بزرگ بریزید و دارچین و شکر و کشمش را اضافه کرده و مخلوط کنید و کمی آب بریزید تا بجوشد.
بعد از اینکه آب مربا جوشید داخل قابلمه آب دو عدد لیمو را هم اضافه کنید و بگذارید دوباره بجوشد و آب آن غلیظ شود.
ابتدا پوست سیب ها را بگیرید به صورت درشت خرد کنید و در یک قابلمه بزرگ بریزید و دارچین و شکر و کشمش را اضافه کرده و مخلوط کنید و کمی آب بریزید تا بجوشد.
بعد از اینکه آب مربا جوشید داخل قابلمه آب دو عدد لیمو را هم اضافه کنید و بگذارید دوباره بجوشد و آب آن غلیظ شود.
بعد از اتمام کار و سرد شدن مربای سیب با کشمش آن را داخل شیشه بریزید