1396/9/1، 11:07 صبح
طرز تهیه آش آلبالو
مواد لازم برای آش آلبالو :
لوبیا چیتی70 گرم
عدس
200 گرم
لپه
50 گرم
برنج
75 گرم
سبزی ریز خرد كرده (تره، شوید، جعفری، اسفناج)
500 گرم
نمک و فلفل
به میزان لازم
پیازداغ
4 قاشق سوپخوری
سیرداغ
1 قاشق سوپخوری
گوشت چرخ كرده
200 گرم
پیاز رنده كرده
1 عدد
نمک، فلفل و زردچوبه
به میزان لازم
آرد برنج
2 قاشق سوپخوری
آلبالوی هسته گرفته
300 گرم
نعناداغ
3 قاشق سوپخوری
طرز تهیه آش آلبالو :
لوبیا، عدس، لپه و برنج را از شب قبل بخیسانید و بپزید. آن گاه در قابلمهی مناسبی آب بریزید و روی اجاق بجوشانید.
حالا برنج، حبوبات پخته و سبزی را بیفزائید و بگذارید برنج و سبزی بپزد.
سپس نمک، فلفل، پیازداغ و سیرداغ را هم به آش بیفزائید.
اكنون گوشت چرخكرده، پیاز رنده كرده، نمک، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط كنید و اندكی ورز دهید تا چسبندگی لازم را داشته باشد.
اینک از این مخلوط كوفته قلقلی بسازید و در آش بریزید. حال آرد برنج را در یک دوم پیمانه آب سرد حل كنید و همراه با آلبالو به آش بیفزائید.
پس از 15 دقیقه آش را از روی اجاق بردارید و برای پذیرائی در كاسهی مناسبی بكشید و با نعناداغ بیارائید.