1396/9/7، 11:19 صبح
پخت میگو سوخاری
مواد لازم برای میگو سوخاری :
میگو1 کیلو
آبلیمو
یک قاشق سوپخوری
ماست
دو قاشق سوپخوری
پیاز
یک عدد
آرد
2/3 لیوان
تخم مرغ
یک عدد
زعفران
نصف قاشق چایخوری
نمک
به مقدار لازم
بکینگ پودر
یک قاشق چایخوری
فلفل
به مقدار لازم
طرز تهیه میگو سوخاری :
اول میگو را تمیز می کنیم پوست آن را کنده، می شوییم و سپس آن را در آب پیاز که قبلا آن را رنده کرده و آب آن را جدا کرده ایم می ریزیم. به علاوه مقداری آبلیمو و فلفل سیاه. بعد آن را مخلوط می کنیم. در ظرف را بسته و یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.
سس مخصوص میگو پفکی را با مخلوط کردن آرد، تخم مرغ، زعفران، ماست، بکینگ پودر و نمک تهیه می کنیم. سس ما نباید زیاد سفت یا شل باشد. اگر سفت شد مقداری ماست و اگر شل شد مقداری آرد به آن بیافزایید. سپس میگوها را از آب پیاز خارج کرده و داخل مایع ریخته، مخلوط کرده و در ظرف را گذاشته و نیم ساعت درون یخچال قرار می دهیم.