1394/1/26، 11:32 صبح
آماده سازی : 30 دقیقه
مورد مصرف : پیش غذا
مواد لازم جهت تهیه مینی ساندویچ مرغ :
نان تست
1 بسته
کالباس
250 گرم
گردو
250 گرم
سینه مرغ
2 عدد
خیار شور
به میزان لازم
جعفری
به میزان لازم
سس مایونز
به میزان لازم
طرز تهیه مینی ساندویچ مرغ :
مرغ پخته و خرد شده را با جعفری و خیارشور خرد کرده و کالباس و سس مایونز مخلوط کنید .
حالا روی نان تست مالیده و یکی دیگر از نان را روی مواد گذاشته با دست کمی فشار دهید تا دو تکه نان به هم بچسبند بعد مثلثی شکل برش بدهید .
به دو طرف نان کمی سس زده و داخل جعفری و هویچ و کنجد جداگانه زده داخل سینی بچینید.
منبع : beryooni.com
منبع:بیتوته