1394/1/26، 12:54 عصر
مواد لازم برای خمیر پیراشکی:
آرد سفید
۲ و نیم پیمانه
بکینگ پودر
١ قاشق غذاخوری
خمیر مایه
١ قاشق غذاخوری
ماست
نصف پیمانه
شیر
نصف پیمانه
روغن مایع
یک چهارم پیمانه
نمک
نصف قاشق چایخوری
شکر
١ قاشق غذاخوری
طرز تهیه خمیر پیراشکی تن ماهی :
۱- ماست، شیر و روغن را با هم مخلوط کنید.
۲- خمیر مایه و شکر را روی مخلوط ماست بپاشید .
۳- بعد از ٢ دقیقه آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و الک کنید روی بقیه مواد. با دست به مدت تقریباً ١٠ دقیقه خوب ورز بدهید تا خمیر یک دستی درست شود.
۴- روی خمیر را بپوشانید و بذارید به مدت یک ساعت یا تا وقتی که حجم آن دو برابر شد استراحت کند.
مواد لازم میانی برای پیراشکی تن ماهی :
۲ و نیم پیمانه
بکینگ پودر
١ قاشق غذاخوری
خمیر مایه
١ قاشق غذاخوری
ماست
نصف پیمانه
شیر
نصف پیمانه
روغن مایع
یک چهارم پیمانه
نمک
نصف قاشق چایخوری
شکر
١ قاشق غذاخوری
طرز تهیه خمیر پیراشکی تن ماهی :
۱- ماست، شیر و روغن را با هم مخلوط کنید.
۲- خمیر مایه و شکر را روی مخلوط ماست بپاشید .
۳- بعد از ٢ دقیقه آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و الک کنید روی بقیه مواد. با دست به مدت تقریباً ١٠ دقیقه خوب ورز بدهید تا خمیر یک دستی درست شود.
۴- روی خمیر را بپوشانید و بذارید به مدت یک ساعت یا تا وقتی که حجم آن دو برابر شد استراحت کند.
تن ماهی
٢ قوطی
آبلیمو
کمی
پیاز خرد شده
٢ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی
١ عدد کوچک
پنیر سفید (لیقوان+خامه ای)
۱۰۰ گرم
طرز تهیه پیراشکی تن ماهی :
۱- خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.
۲- هر قسمت را با وردنه مانند شکل زیر باز کنید.
۳- خمیر را از درازا به ٣ قسمت مساوی تقسیم کنید و با نوک چاقو نشانه گذاری کنید (مواظب باشید خمیر پاره نشود).
۴- دو طرف خمیر شیارهایی مورب ایجاد کنید.
۵- همه ی مواد میانی را در وسط خمیر بریزید.
۶- مانند تصویر شیارها را روی هم قرار دهید.
٢ قوطی
آبلیمو
کمی
پیاز خرد شده
٢ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی
١ عدد کوچک
پنیر سفید (لیقوان+خامه ای)
۱۰۰ گرم
طرز تهیه پیراشکی تن ماهی :
۱- خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.
۲- هر قسمت را با وردنه مانند شکل زیر باز کنید.
۳- خمیر را از درازا به ٣ قسمت مساوی تقسیم کنید و با نوک چاقو نشانه گذاری کنید (مواظب باشید خمیر پاره نشود).
۴- دو طرف خمیر شیارهایی مورب ایجاد کنید.
۵- همه ی مواد میانی را در وسط خمیر بریزید.
۶- مانند تصویر شیارها را روی هم قرار دهید.
- زرده تخم مرغ را روی پیراشکی می مالیم و روی آن سیاه دانه می پاشیم.
زمان پخت :
در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ به مدت نیم ساعت .
منبع : ashpazi.blog.ir
در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ به مدت نیم ساعت .
منبع:بیتوته