1394/1/26، 01:23 عصر
آماده سازی : 20 دقیقه
پخت : 40 دقیقه
مواد لازم جهت تهیه کیک پسته ای یوهانس :
آرد
220 گرم
شیر ولرم
60 میلی لیتر
کره
170 گرم
شکر قهوه ای
180 گرم
تخم مرغ
1 عدد
روغن مایع
40 میلی لیتر
وانیل
به میزان لازم ( وانیل مایع با طعم بادام 2 قطره )
دارچین
1 قاشق چای خوری
هل
1.2 قاشق چای خوری
جوز هندی رنده شده
به میزان لازم
زنجبیل تازه رنده شده کمی
به میزان لازم
پودر بادام
1 قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر
1 قاشق مربا خوری
بیکینگ سودا
1.2 قاشق چای خوری
پسته
به میزان لازم
پودر هل و دارچین
به میزان لازم
میوه یوهانس بر
به میزان لازم
شکر
برای تزیین
طرز تهیه کیک پسته ای یوهانس بر :
كره و شكر (من از شكر قهو ه اى استفاده كردم) را خوب زدم تا يكدست شد.
بعد يك عدد تخم مرغ اضافه كردم و خوب زدم.
دو قطره وانيل مايع با طعم بادام، يك قاشق جايخورى دارچين،
نصف قاشق چايخورى هل، كمى جوز هندى رنده شده و كمى زنجبيل تازه رنده شده هم به اين مواد اضافه كردم و خوب هم زدم.
سپس پودر بادام، شير ولرم و روغن مايع را افزوده و هم زدم.
در اخر هم آرد سه بار الك شده به همرا ه بكينگ سودا و بكينك پودر را كم كم اضافه کردم و آرام هم زدم.
كره و شكر (من از شكر قهو ه اى استفاده كردم) را خوب زدم تا يكدست شد.
بعد يك عدد تخم مرغ اضافه كردم و خوب زدم.
دو قطره وانيل مايع با طعم بادام، يك قاشق جايخورى دارچين،
نصف قاشق چايخورى هل، كمى جوز هندى رنده شده و كمى زنجبيل تازه رنده شده هم به اين مواد اضافه كردم و خوب هم زدم.
سپس پودر بادام، شير ولرم و روغن مايع را افزوده و هم زدم.
در اخر هم آرد سه بار الك شده به همرا ه بكينگ سودا و بكينك پودر را كم كم اضافه کردم و آرام هم زدم.
مواد را در قالب چرب شده و كمى آرد پاشيده شده ريختم.
روش را ميوه يوهانس بر بقول آلمانى ها و كمى مغز پسته ريختم.
در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ١٨٠ و زمان پخت هم ٤٠ دقيقه قرار دادم.
بعد پخت و سرد شدن كمى پودر هل و شكر و دارچين روش پاشيدم.
منبع : beryooni.com
منبع :بیتوته