1395/1/11، 07:28 عصر
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دو قاشق غذا خوری
کره بدون نمک
یک قاشق غذاخوری
پیاز ریز شده
یک چهارم فنجان
جعفری خرد شده و تازه
یک چهارم فنجان
کدو سبز قطعه قطعه شده
450 گرم
آویشن
یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل
به میزان لازم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 45 دقیقه
مواد لازم : برای 4 نفر
روغن زیتونمدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 45 دقیقه
مواد لازم : برای 4 نفر
دو قاشق غذا خوری
کره بدون نمک
یک قاشق غذاخوری
پیاز ریز شده
یک چهارم فنجان
جعفری خرد شده و تازه
یک چهارم فنجان
کدو سبز قطعه قطعه شده
450 گرم
آویشن
یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل
به میزان لازم
این دستور پخت از روی یک دستور پخت قدیمی اقتباس گرفته شده است.در آموزش امروز قصد داریم کدوی سرخشده را با کمی کره و روغن زیتون با پیاز، جعفری و آویشن مخلوط کنیم تا یک خروجی فوق العاده خوشمزه، سالم و گیاهی را به دست بیاریم. به علاوه بر خلاف عادت همیشگی خانومهای خانه و آشپزهای حرفه ای میخواهیم سر کدوها را نیز بپزیم، البته باید توجه داشت که مدت پخت نه باید آنقدر زیاد باشد که بافت سر کدوها از بین برود و نه باید آنقدر کم باشد که این بافت کاملا سفت و دست نخورده باقی بماند. در مجموع طبخ و آماده سازی این غذا بین 20 تا 30 دقیقه طول میکشد.
سعی کنید قبل از هرگونه عملی، به هنگام خرید از سالم و سفت بودن کدوها مطمئن شوید و مواد اولیه خوبی تهیه کنید.
طرز تهیه :
1- در یک تابه متوسط روغن زیتون و کره بریزید و با حرارت ملایم آنها را کاملا به حالت مایع شناور درآورید. سپس پیاز و جعفری و نمک را اضافه کنید و تا حدی که نرم شوند به آنها حرارت دهید ولی مواظب باشید به حد سرخ شدن نرسند.
1- در یک تابه متوسط روغن زیتون و کره بریزید و با حرارت ملایم آنها را کاملا به حالت مایع شناور درآورید. سپس پیاز و جعفری و نمک را اضافه کنید و تا حدی که نرم شوند به آنها حرارت دهید ولی مواظب باشید به حد سرخ شدن نرسند.
2- حال قطعات خرد شده کدو به همراه سر آنها (در صورت تمایل) را به مخلوط اضافه کرده و به مدت 15 الی 20 دقیقه طبخ کنید. پس از این مدت میتوانید محصول را با ریختن کمی آویشن خشک شده روی آن سرو کنید.
منبع : sooran.com
منبع:بیتوته