1394/1/31، 09:10 صبح
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
2/3 پيمانه
آرد
1 پيمانه و 2 قاشق سوپخوري
کره
1/2 پيمانه
دارچين آسياب شده
1 قاشق چايخوري
تخم مرغ
1 عدد
نمک
1/8 قاشق چايخوري
پودر نارگيل
1 پيمانه
نارگيل رنده شده
براي تزئين
منبع : groohashpazi.blogfa.com
منبع:بیتوته
مواد لازم :
شكر 2/3 پيمانه
آرد
1 پيمانه و 2 قاشق سوپخوري
کره
1/2 پيمانه
دارچين آسياب شده
1 قاشق چايخوري
تخم مرغ
1 عدد
نمک
1/8 قاشق چايخوري
پودر نارگيل
1 پيمانه
نارگيل رنده شده
براي تزئين
طرز تهيه :
فر را روي 350 در جه فارنهايت روشن كنيد تا گرم شود . آرد ، نمك و دارچين را با هم الک كنيد . كره و شكر را با همزن بزنيد تا لطيف شود . تخم مرغ را اضافه كنيد . سپس با آرد و نارگيل به خوبی مخلوط كنيد .
فر را روي 350 در جه فارنهايت روشن كنيد تا گرم شود . آرد ، نمك و دارچين را با هم الک كنيد . كره و شكر را با همزن بزنيد تا لطيف شود . تخم مرغ را اضافه كنيد . سپس با آرد و نارگيل به خوبی مخلوط كنيد .
بعد مقداری از خمیر را به صورت توپ کوچکی درآورده یا می توانید قالب زده و روی آن مقداری نارگیل بپاشید و در سینی که قبلا چرب شده به مدت 5 دقیقه داخل فر قرار دهید. توجه داشته باشید که این شیرینی بسیار زود آماده می شود و زمان پخت زیاد باعث برشته شدن و سفت شدن آن می شود .
منبع:بیتوته