1394/1/31، 09:24 صبح
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
100 گرم
روغن جامد
100 گرم
پودر شکر
75 گرم
آرد ذرت
65 گرم
آرد سفید قنادی
200 گرم
بیکینگ پودر
1/8 قاشق چایخوری
وانیل
1/8 قاشق چایخوری
پودر هل
1/2 قاشق چایخوری
و با فاصله 2 سانت از هم در سینی فر بچینید.
به مدت 20 دقیقه در فری که از قبل با حرارت 170 درجه سانتیگراد گرم شده، بگذارید.
منبع : mamisite.com
منبع:بیتوته
یکی دیگر از شیرینی های سنتی که به شیرینی آردی معروف است و معمولاً برای نوروز تهیه می شود را در ادامه مطلب مشاهده خواهید کرد.
برای نوروز و سال جدید این شیرینی خوش طعم را درست و از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم :
کرهبرای نوروز و سال جدید این شیرینی خوش طعم را درست و از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم :
100 گرم
روغن جامد
100 گرم
پودر شکر
75 گرم
آرد ذرت
65 گرم
آرد سفید قنادی
200 گرم
بیکینگ پودر
1/8 قاشق چایخوری
وانیل
1/8 قاشق چایخوری
پودر هل
1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه :
آرد، آرد ذرت و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و الک کنید.
در ظرف دیگر کره و روغن را با همزن خوب بزنید تا سفید و روشن شود.
پودر قند را اضافه کنید و 4 تا 5 دقیقه هم بزنید تا کرمی و روشن شود. بعد وانیل و پودر هل را اضافه کرده کمی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
سپس ترکیب آرد را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
خمیر را جمع کنید و به مدت 20 دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
سپس از یخچال بیرون آورده و قالب بزنید.
آرد، آرد ذرت و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و الک کنید.
در ظرف دیگر کره و روغن را با همزن خوب بزنید تا سفید و روشن شود.
پودر قند را اضافه کنید و 4 تا 5 دقیقه هم بزنید تا کرمی و روشن شود. بعد وانیل و پودر هل را اضافه کرده کمی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
سپس ترکیب آرد را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
خمیر را جمع کنید و به مدت 20 دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
سپس از یخچال بیرون آورده و قالب بزنید.
و با فاصله 2 سانت از هم در سینی فر بچینید.
به مدت 20 دقیقه در فری که از قبل با حرارت 170 درجه سانتیگراد گرم شده، بگذارید.
منبع : mamisite.com
منبع:بیتوته