1394/1/31، 09:55 صبح
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
۳عدد
پنیر خامه ای
سه چهارم پیمانه
کره نرم
۵۶ گرم
شکر
۲ قاشق غذاخوری
نمک
یک چهارم قاشق چای خوری
آرد
نصف پیمانه
پوست لیموی تازه
یک قاشق غذاخوری
کره
۲ قاشق غذاخوری
پودر قند
در صورت تمایل
* آویشن تازه خرد شده
یک قاشق غذاخوری
پنکیک را بلافاصله و در صورت تمایل با پودر قند سرو کنید.
پنکیک را می توان به عنوان صبحانه یا اسنک عصرانه سرو کرد.
منبع : khorasannews.com
منبع:بیتوته
مواد لازم :
تخم مرغ، زرده جدا شده از سفیده۳عدد
پنیر خامه ای
سه چهارم پیمانه
کره نرم
۵۶ گرم
شکر
۲ قاشق غذاخوری
نمک
یک چهارم قاشق چای خوری
آرد
نصف پیمانه
پوست لیموی تازه
یک قاشق غذاخوری
کره
۲ قاشق غذاخوری
پودر قند
در صورت تمایل
* آویشن تازه خرد شده
یک قاشق غذاخوری
* آویشن تازه خرد شده : یک قاشق غذاخوری ( یا خشک نصف قاشق چای خوری)
طرز تهیه :
سفیده را هم بزنید تا سفت شود.
زرده، پنیر، ۵۶ گرم کره، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید. آرد را نیز اضافه کنید و هم بزنید.
سفیده را هم بزنید تا سفت شود.
زرده، پنیر، ۵۶ گرم کره، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید. آرد را نیز اضافه کنید و هم بزنید.
پوست لیمو و آویشن را نیز به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
سپس به آرامی سفیده تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
ماهیتابه مناسب را روی حرارت کم قرار دهید، یک قاشق غذاخوری کره در آن بریزید و بگذارید آب شود.
سپس به آرامی سفیده تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
ماهیتابه مناسب را روی حرارت کم قرار دهید، یک قاشق غذاخوری کره در آن بریزید و بگذارید آب شود.
سپس هر بار یک چهارم پیمانه مایه به ماهیتابه اضافه کنید و بگذارید پنکیک پنج دقیقه بپزد یا حباب روی سطح پنکیک دیده شود.
پنکیک را برگردانید و بگذارید ۳ دقیقه دیگر بپزد تا کاملا طلایی رنگ شود. با بقیه مواد نیز این کار را تکرار کنید.
پنکیک را برگردانید و بگذارید ۳ دقیقه دیگر بپزد تا کاملا طلایی رنگ شود. با بقیه مواد نیز این کار را تکرار کنید.
پنکیک را بلافاصله و در صورت تمایل با پودر قند سرو کنید.
پنکیک را می توان به عنوان صبحانه یا اسنک عصرانه سرو کرد.
منبع : khorasannews.com
منبع:بیتوته