1394/1/31، 10:09 صبح
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
1 و 1/2 پیمانه
شکر
3/4 پیمانه
وانیل
1/2 قاشق چای خوری
روغن جامد
3 قاشق غذا خوری
شیر خشک
1 پیمانه
آرد الک شده
2 و 1/2 پیمانه
شکلات چیپسی برای روی کیک
به میزان لازم
خامه
1 بسته با 2 ق غ شکر که خوب زده شود
شیره
1/2 پیمانه
طرز تهیه :
شیر ولرم و شکر را باهم مخلوط کرده تا شکر ذوب شود.
وانیل و روغن را اضافه میکنیم،سپس شیرخشک را اضافه و تند هم زده تا گلوله نشود. بعد آرد را همراه با سایر مواد خشک در چند مرحله آرام اضافه میکنیم.
خمیر را در قالبهای چرب شده تا 2/3 میریزیم.
خامه زده شده را روی کیک می مالیم و روی هر کیک مقداری شکلات چیپسی میریزیم .
سپس قالب را در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 به مدت نیم ساعت می پزیم بعد از خارج کردن ، شیره ی خنک شده را روش میریزیم .
منبع : beryooni.com
منبع:بیتوته
این کیک برای افرادی که نمی توانند تخم مرغ بخورند بسیار مناسب است و مانند کاپ کیک های خوشمزه است .
آماده سازی : 15 دقیقه
پخت : 30 دقیقه
مواد لازم برای 5 نفر :
شیر ولرم آماده سازی : 15 دقیقه
پخت : 30 دقیقه
مواد لازم برای 5 نفر :
1 و 1/2 پیمانه
شکر
3/4 پیمانه
وانیل
1/2 قاشق چای خوری
روغن جامد
3 قاشق غذا خوری
شیر خشک
1 پیمانه
آرد الک شده
2 و 1/2 پیمانه
شکلات چیپسی برای روی کیک
به میزان لازم
خامه
1 بسته با 2 ق غ شکر که خوب زده شود
شیره
1/2 پیمانه
طرز تهیه :
شیر ولرم و شکر را باهم مخلوط کرده تا شکر ذوب شود.
وانیل و روغن را اضافه میکنیم،سپس شیرخشک را اضافه و تند هم زده تا گلوله نشود. بعد آرد را همراه با سایر مواد خشک در چند مرحله آرام اضافه میکنیم.
خمیر را در قالبهای چرب شده تا 2/3 میریزیم.
خامه زده شده را روی کیک می مالیم و روی هر کیک مقداری شکلات چیپسی میریزیم .
سپس قالب را در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 به مدت نیم ساعت می پزیم بعد از خارج کردن ، شیره ی خنک شده را روش میریزیم .
منبع : beryooni.com
منبع:بیتوته