1394/1/31، 10:11 صبح
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کره نرم شده
190 گرم
شکر
1 فنجان یا 220 گرم
وانیل
2 قاشق چایخوری
تخم مرغ
3 عدد
آرد
2 و 1/3 فنجان یا 350 گرم
شیر
1 فنجان یا 250ml
شکلات تلخ
220 گرم
خامه پرچرب
1 فنجان یا 250ml
پودر نارگیل
1 فنجان
منبع : ashpaz-bashi.blogfa.com
منبع:بیتوته
کیک لامینگتون (یک کیک استرالیایی ساده و خوشمزه...)
مواد لازم:
مواد لازم:
کره نرم شده
190 گرم
شکر
1 فنجان یا 220 گرم
وانیل
2 قاشق چایخوری
تخم مرغ
3 عدد
آرد
2 و 1/3 فنجان یا 350 گرم
شیر
1 فنجان یا 250ml
شکلات تلخ
220 گرم
خامه پرچرب
1 فنجان یا 250ml
پودر نارگیل
1 فنجان
طرز تهیه :
فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن میکنیم. قالب مورد نظر یک قالب مربع حدود 20 سانتی و تقریبا کم عمق است که از قبل چربش می کنیم. شکر و کره را با سرعت بالای همزن به مدت 2 دقیقه هم میزنیم.سپس تخم مرغ هارا با هم همراه با 1 قاشق چایخوری وانیل اضافه کرده و تا زمانیکه خوب ترکیب شوند هم میزنیم. آرد و شیر را در 3 مرحله اضافه کرده و متناوب هم می زنیم. مواد را داخل قالب ریخته و به مدت 50 تا 60 دقیقه داخل فر می گذاریم تا کاملا بپزد.
فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن میکنیم. قالب مورد نظر یک قالب مربع حدود 20 سانتی و تقریبا کم عمق است که از قبل چربش می کنیم. شکر و کره را با سرعت بالای همزن به مدت 2 دقیقه هم میزنیم.سپس تخم مرغ هارا با هم همراه با 1 قاشق چایخوری وانیل اضافه کرده و تا زمانیکه خوب ترکیب شوند هم میزنیم. آرد و شیر را در 3 مرحله اضافه کرده و متناوب هم می زنیم. مواد را داخل قالب ریخته و به مدت 50 تا 60 دقیقه داخل فر می گذاریم تا کاملا بپزد.
پس از پخت،می گذاریم 5 دقیقه بماند تا سرد شود.شکلات،خامه و وانیل باقی مانده را بر روی حرارت غیر مستقیم (بخار آب) قرار داده، تا شکلات خوب ذوب شده و با مواد خوب ترکیب شود (حدود 20دقیقه). روی کیک را کاملا با شکلات می پوشانیم و پودر نارگیل را رویش می پاشیم.
منبع : ashpaz-bashi.blogfa.com
منبع:بیتوته