1394/1/31، 11:25 صبح
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نصف ليوان
سرلاک
نصف ليوان
كره
50 گرم
روغن
يک سوم ليوان
آب
نصف ليوان
گلاب
يک سوم ليوان
شکر
دو قاشق غذاخوری
زعفران
به مقدار کافی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
منبع : cheftayebe.ir
مواد لازم :
آردنصف ليوان
سرلاک
نصف ليوان
كره
50 گرم
روغن
يک سوم ليوان
آب
نصف ليوان
گلاب
يک سوم ليوان
شکر
دو قاشق غذاخوری
زعفران
به مقدار کافی
طرز تهیه :
آب، گلاب، شكر و زعفران را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید.
چون سرلاك شيرين است مقدار شكر حلوا را خيلی كم باید بریزیم و همین موضوع كه باعث می شود که حلوا ديگر كشدار و انگشت پيچ نباشد. ولی مقدار شیرینی آن متعادل است.
حدود دو سه دقیقه جوشیدن برای این حلوا مناسب است.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آب، گلاب، شكر و زعفران را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید.
چون سرلاك شيرين است مقدار شكر حلوا را خيلی كم باید بریزیم و همین موضوع كه باعث می شود که حلوا ديگر كشدار و انگشت پيچ نباشد. ولی مقدار شیرینی آن متعادل است.
حدود دو سه دقیقه جوشیدن برای این حلوا مناسب است.
آرد و سرلاك را داخل قابلمه می ريزيم و روی حرارت قرار می دهيم و مرتب هم می زنيم كه نسوزد.
كمی كه رنگش طلايی شد كافی است. ( فقط يه كم )
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.كمی كه رنگش طلايی شد كافی است. ( فقط يه كم )
دقت كنيد سريع می سوزد و تلخ می شود ( اگه تجربه كافی نداريد بهتر است آرد را تفت بدهيد و بعد از آن كه رنگ گرفت سرلاك را اضافه كنيد. در این صورت امکان سوختن و تلخ شدن ندارد )
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
روغن و كره را اضافه می كنيم. مقدار كره و روغن بسیار کم باید باشد در حدی كه خميری شود. بايد كم كم روغن را اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد تا به يک خمير تقريبا شل برسيد.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شربت را اضافه کرده و مرتب هم می زنيم.
در حدی روی حرارت هم می زنيم كه حلوا فرم گرفته و لطيف شود .
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.در حدی روی حرارت هم می زنيم كه حلوا فرم گرفته و لطيف شود .
نكته : سرلاك با اضافه كردن آب پف می كند و در این صورت مجبور می شوید که مقداری آب به آن اضافه کنید.
رنگ حلوا و تيره و روشن بودن آن بستگی به ميزان تفت دادن دارد كه كاملا در اختيار خود شماست كه چقدر آن را تفت بدهيد.
داخل ظرف سرو ريخته و آن را با قرص های میوه ای و اسمارتیز تزئين می كنيم.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.رنگ حلوا و تيره و روشن بودن آن بستگی به ميزان تفت دادن دارد كه كاملا در اختيار خود شماست كه چقدر آن را تفت بدهيد.
داخل ظرف سرو ريخته و آن را با قرص های میوه ای و اسمارتیز تزئين می كنيم.
چون ميزان روغن حلوا كم است روغن بسیار کمی را پس می دهد و همین باعث می شود تا سطح کار صیقلی و تمیز در بیاید.
در ظرف دردار داخل یخچال می توانید برای چند افطاری از آن استفاده کنید.
در ظرف دردار داخل یخچال می توانید برای چند افطاری از آن استفاده کنید.
منبع : cheftayebe.ir