1394/1/31، 12:46 عصر
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه باقلوا پاکستانی / تزیین باقلوای پاکستانی با پسته و گردو
ورمیشل پاکستانی
200 گرم
روغن مایع
50 گرم
شیر عسلی
200 گرم
خردهاى نگينى پسته و گردو
روی هم 200 گرم
پودر هل و دارچین ( تازه آسياب كرده )
از هر كدام 1 قاشق چای خوری
گلاب
50 میلی لیتر
زعفران دم کرده
2 قاشق غذا خوری
کره
30 گرم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مواد لازم جهت تهیه باقلوای پاکستانی : ورمیشل پاکستانی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ی پاکستانی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تزیین باقلوای پاکستانی با پسته
منبع : beryooni.com
منبع:بیتوته
طرز تهیه باقلوا پاکستانی / تزیین باقلوای پاکستانی با پسته و گردو
آماده سازی : 90 دقیقه
پخت : 20 دقیقه
مواد لازم جهت تهیه باقلواى پاكستانى :
پخت : 20 دقیقه
مواد لازم جهت تهیه باقلواى پاكستانى :
200 گرم
روغن مایع
50 گرم
شیر عسلی
200 گرم
خردهاى نگينى پسته و گردو
روی هم 200 گرم
پودر هل و دارچین ( تازه آسياب كرده )
از هر كدام 1 قاشق چای خوری
گلاب
50 میلی لیتر
زعفران دم کرده
2 قاشق غذا خوری
کره
30 گرم
طرز تهیه باقلواى پاكستانى :
ابتدا ورميشل ها را باروغن مايع و كره كمى تفت ميدهيم ( مراقب باشيم نسوزه ) سپس خردههاى گردو وپسته ، گلاب ، هل ، دارچين و زعفران را اضافه ميكنيم و كمى تفت ميدهيم و شير عسل را به مواد اضافه ميكنيم ... كمى تفت ميدهيم و از روى حرارت برمى داريم .
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ابتدا ورميشل ها را باروغن مايع و كره كمى تفت ميدهيم ( مراقب باشيم نسوزه ) سپس خردههاى گردو وپسته ، گلاب ، هل ، دارچين و زعفران را اضافه ميكنيم و كمى تفت ميدهيم و شير عسل را به مواد اضافه ميكنيم ... كمى تفت ميدهيم و از روى حرارت برمى داريم .
مواد لازم جهت تهیه باقلوای پاکستانی : ورمیشل پاکستانی
وقتى كمى خنك شد ( ولرم باشد) داخل قالبهاى مينى مافين ريخته و حداقل يك ساعت صبر ميكنيم تا شكل قالب رو بگيرند . (خارج از يخچال ) بعد از اينكه باقلواها را از قالب خارج كرديم آماده است براى تزئين و نوش جان كردن ...
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ی پاکستانی
تزیین باقلوای پاکستانی با پسته
منبع:بیتوته