1394/1/31، 12:57 عصر
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
125 گرم
مغز بادام بوداده بدون نمك
125 گرم
آرد سفيد
250 گرم
پودر قند
250 گرم
هل كوبيده
يك قاشق مرباخوري
روغن
175 گرم
پودر پسته
به ميزان لازم
منبع :بیتوته
مواد لازم :
مغز فندق بوداده بدون نمك125 گرم
مغز بادام بوداده بدون نمك
125 گرم
آرد سفيد
250 گرم
پودر قند
250 گرم
هل كوبيده
يك قاشق مرباخوري
روغن
175 گرم
پودر پسته
به ميزان لازم
طرز تهيه :
ابتدا در ظرفي روغن ريخته و آرد را به آن اضافه ميكنيم و حرارت ميدهيم تا طلايي شود. هل، بادام و فندق چرخ كرده را به آن ميافزاييم تا سرخ شود. بعد از مدتي آن را از روي حرارت برداشته و ميگذاريم تا سرد شود. پودر قند را درون يك ظرف مسطح ريخته و با آن مخلوط ميكنيم و با پشت قاشق مواد را صاف كرده و روي آن پودر پسته ميريزيم و به صورت لوزي برش ميزنيم و درون ظرف ديگري ميچينيم.
ابتدا در ظرفي روغن ريخته و آرد را به آن اضافه ميكنيم و حرارت ميدهيم تا طلايي شود. هل، بادام و فندق چرخ كرده را به آن ميافزاييم تا سرخ شود. بعد از مدتي آن را از روي حرارت برداشته و ميگذاريم تا سرد شود. پودر قند را درون يك ظرف مسطح ريخته و با آن مخلوط ميكنيم و با پشت قاشق مواد را صاف كرده و روي آن پودر پسته ميريزيم و به صورت لوزي برش ميزنيم و درون ظرف ديگري ميچينيم.