1395/1/28، 12:15 عصر
مجموعه: غذاهای رژیمی
یك عدد
زنجبیل تازه ( رنده شده)
یك قاشق مرباخوری
سیر
یك حبه بزرگ
روغن مایع
2 قاشق سوپخوری
سینه مرغ ورقه شده
250 گرم
فلفل دلمهای قرمز
نصف یك عدد
فلفل دلمهای سبز
نصف یك عدد
پیازچه خرد شده
4 عدد
هویج متوسط خلال شده
2 عدد
لوبیا سبز خرد شده
115 گرم
بادام پودر شده
25 گرم
سس سویا
یك قاشق سوپ خوری
شكر
كمی
فلفل سیاه و نمك
به مقدار لازم
گشنیز تازه
به مقدار لازم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
غذايی كه امروز قرار است آموزش دهيم، يك نوع خوراك مرغ تايلندی است. اين غذا سرشار از ويتامين است و مناسب افرادی است كه از رژيم كمچرب استفاده میكنند.
مواد لازم :
پوست لیمو ترش (رنده شده)غذايی كه امروز قرار است آموزش دهيم، يك نوع خوراك مرغ تايلندی است. اين غذا سرشار از ويتامين است و مناسب افرادی است كه از رژيم كمچرب استفاده میكنند.
مواد لازم :
یك عدد
زنجبیل تازه ( رنده شده)
یك قاشق مرباخوری
سیر
یك حبه بزرگ
روغن مایع
2 قاشق سوپخوری
سینه مرغ ورقه شده
250 گرم
فلفل دلمهای قرمز
نصف یك عدد
فلفل دلمهای سبز
نصف یك عدد
پیازچه خرد شده
4 عدد
هویج متوسط خلال شده
2 عدد
لوبیا سبز خرد شده
115 گرم
بادام پودر شده
25 گرم
سس سویا
یك قاشق سوپ خوری
شكر
كمی
فلفل سیاه و نمك
به مقدار لازم
گشنیز تازه
به مقدار لازم
طرز تهیه :
سیر و زنجبیل را پوست میگیریم و خرد میكنیم. روغن را در ماهیتابه میریزیم و داغ میكنیم. زنجبیل، سیر و رنده پوست لیمو را 30 ثانیه روی حرارت زیاد تفت میدهیم. سپس سینه مرغ را به صورت نازك ورقه میكنیم و به آن اضافه میكنیم و 2 دقیقه تفت میدهیم. در مرحله بعد، همه سبزیجات را اضافه میكنیم، 10 دقیقه میگذاریم روی حرارت بماند تا سبزیجات و سینه مرغ كمی بپزند.پودر بادام، سس سویا، شكر، نمك و فلفل را اضافه میكنیم و دو سه دقیقه دیگر روی حرارت نگه میداریم. بعد از این مدت، غذا آماده خوردن است.
این غذا را میتوان با برنج نیز سرو كرد.
نكات تغذیهای :
1 - سبزیجات مختلفی كه در تهیه این غذا به كار رفتهاند، منبع خوبی از فیبر غذایی هستند كه باعث كاهش چربی خون میشوند.
2 - استفاده از روغن مایع به جای روغن جامد كه دارای اسیدهای چرب غیراشباع است، از نكات مثبت تهیه این غذای كم چربی است.
3 - استفاده از گوشت سفید به جای گوشت قرمز كه چربی كمتری دارد، آن را به یك غذای مفید تبدیل میكند.
منبع : jamejamonline.ir
منبع:بیتوته
سیر و زنجبیل را پوست میگیریم و خرد میكنیم. روغن را در ماهیتابه میریزیم و داغ میكنیم. زنجبیل، سیر و رنده پوست لیمو را 30 ثانیه روی حرارت زیاد تفت میدهیم. سپس سینه مرغ را به صورت نازك ورقه میكنیم و به آن اضافه میكنیم و 2 دقیقه تفت میدهیم. در مرحله بعد، همه سبزیجات را اضافه میكنیم، 10 دقیقه میگذاریم روی حرارت بماند تا سبزیجات و سینه مرغ كمی بپزند.پودر بادام، سس سویا، شكر، نمك و فلفل را اضافه میكنیم و دو سه دقیقه دیگر روی حرارت نگه میداریم. بعد از این مدت، غذا آماده خوردن است.
این غذا را میتوان با برنج نیز سرو كرد.
نكات تغذیهای :
1 - سبزیجات مختلفی كه در تهیه این غذا به كار رفتهاند، منبع خوبی از فیبر غذایی هستند كه باعث كاهش چربی خون میشوند.
2 - استفاده از روغن مایع به جای روغن جامد كه دارای اسیدهای چرب غیراشباع است، از نكات مثبت تهیه این غذای كم چربی است.
3 - استفاده از گوشت سفید به جای گوشت قرمز كه چربی كمتری دارد، آن را به یك غذای مفید تبدیل میكند.
منبع : jamejamonline.ir