1395/1/28، 12:27 عصر
مجموعه: غذاهای رژیمی
4 عدد
320 كیلوكالری
نمك
یكچهارم قاشق غذاخوری
0 كیلوكالری
شیر كم چرب
2 قاشق غذاخوری
10 كیلوكالری
پنیر فتای رنده كرده
40 گرم
100 كیلوكالری
فلفل سیاه
یكچهارم قاشق چایخوری
0 كیلوكالری
روغن زیتون
2 قاشق غذاخوری
270 كیلوكالری
پوره گوجه فرنگی
100 گرم
17 كیلوكالری
كدو سبز خرد كرده
50 گرم
10 كیلوكالری
قارچ ورقهای خرد كرده
50 گرم
7 كیلوكالری
آبلیموی تازه
به میزان مورد نیاز
0 كیلوكالری
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مواد لازم برای 4 نفر :
تخممرغ زرده و سفیده جدا كردهمواد لازم برای 4 نفر :
4 عدد
320 كیلوكالری
نمك
یكچهارم قاشق غذاخوری
0 كیلوكالری
شیر كم چرب
2 قاشق غذاخوری
10 كیلوكالری
پنیر فتای رنده كرده
40 گرم
100 كیلوكالری
فلفل سیاه
یكچهارم قاشق چایخوری
0 كیلوكالری
روغن زیتون
2 قاشق غذاخوری
270 كیلوكالری
پوره گوجه فرنگی
100 گرم
17 كیلوكالری
كدو سبز خرد كرده
50 گرم
10 كیلوكالری
قارچ ورقهای خرد كرده
50 گرم
7 كیلوكالری
آبلیموی تازه
به میزان مورد نیاز
0 كیلوكالری
روش تهیه :
سفیدههای تخممرغ و نمك را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.
آنگاه زردههای تخممرغ را همراه با شیر، پنیر فتا و فلفل سیاه مخلوط كنید و با همزن برقی بزنید تا حجمش دو برابر شود.
حالا قالبی را به قطر 25 سانتیمتر، با روغن زیتون چرب كنید و مایه فراهم كرده را در آن بریزید و با حرارت ملایم بپزید تا تخممرغ ببندد.
سپس املت را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، بگذارید و به مدت 5 تا 8 دقیقه املت را بپزید تا طلایی رنگ شود.
اكنون پوره گوجه فرنگی، كدو و قارچ را به مدت 10 دقیقه، بپزید.
حالا املت را در ظرف مناسبی بگذارید، یك نیمه از املت را روی نیمه دیگر آن برگردانید و مخلوط سبزی را رویش بریزید و همراه با آبلیموی تازه میل كنید.
منبع : دنیای تغذیه - seemorgh.com
منبع:بیتوته
سفیدههای تخممرغ و نمك را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.
آنگاه زردههای تخممرغ را همراه با شیر، پنیر فتا و فلفل سیاه مخلوط كنید و با همزن برقی بزنید تا حجمش دو برابر شود.
حالا قالبی را به قطر 25 سانتیمتر، با روغن زیتون چرب كنید و مایه فراهم كرده را در آن بریزید و با حرارت ملایم بپزید تا تخممرغ ببندد.
سپس املت را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، بگذارید و به مدت 5 تا 8 دقیقه املت را بپزید تا طلایی رنگ شود.
اكنون پوره گوجه فرنگی، كدو و قارچ را به مدت 10 دقیقه، بپزید.
حالا املت را در ظرف مناسبی بگذارید، یك نیمه از املت را روی نیمه دیگر آن برگردانید و مخلوط سبزی را رویش بریزید و همراه با آبلیموی تازه میل كنید.
منبع : دنیای تغذیه - seemorgh.com