1394/2/2، 12:09 عصر
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مواد لازم :
یک عدد
نمک
سه قاشق غذاخوري
سركه سفيد
به ميزان لازم
طرز تهيه :
كلمقرمز را در اندازههاي دلخواه خرد كرده و در آبكش ميريزيم. نمك را روي كلمها پاشيده و آنها را كمي هم ميزنيم تا نمكها حل شوند و مواد را به مدت يك ساعت به همين صورت ميگذاريم بماند، سپس كلمها را آبكشي كرده، كمي كه آب آن رفت در ظرف موردنظر ريخته و روي آن را با سركه پر ميكنيم. اين ترشي را ميتوان در كنار غذاهاي گوشتي سرو كرد يا سركه آن را كه بسيار خوشرنگ است با مايونز تركيب كرده و ميتوانيم از آن براي سالاد استفاده كنيم و براي اين كه ترشي زياد سركه را از بين ببريم بهتر است دو قاشق شكر به مايونز اضافه كنيم.
منبع : groohashpazi
منبع:بیتوته