1396/8/25، 03:11 عصر
طرز تهیه پاناکوتای خرما
این دسر، خيلى خوشمزه و لطيف است و ارزش درست کردن را دارد.
مواد لازم برای پاناکوتای خرما :
خرما17 عدد
شیر
300 میلیلیتر (یک و یکچهارم پیمانه)
عسل
2 قاشق سوپخوری
پودر کاکائو
2 قاشق سوپخوری
شکلات تلخ خرد کرده
70 گرم
خامه صبحانه
200 گرم
پودر ژلاتین
1 قاشق سوپخوری
وانیلین
یک چهارم قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته برای تزئین
به میزان لازم
مراحل تهیه پاناکوتای خرما :
هسته خرماها را درآورید و خرما را همراه با نیمی از شیر، عسل و پودر کاکائو، در پارچ دستگاه مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید.
آنگاه این مخلوط را صاف کنید. سپس باقیمانده شیر، شکلات و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
حالا ژلاتین را رویش بپاشید و هم بزنید تا ژلاتین کاملا حل شود. ولی مراقب باشید که مایه نجوشد! اکنون وانیلین را به آن بیفزائید و بعد مایه صاف کرده خرما را افزوده و مخلوط کنید.