1396/8/28، 05:16 عصر
پخت خورش پسته و پرتقال
مواد لازم برای خورش پسته و پرتقال برای 4 نفر :
روغن كنجد3 قاشق سوپخوری
پياز خرد كرده
1 عدد
نمک و فلفل قرمز
به ميزان لازم
زردچوبه
يک دوم قاشق چايخوری
رب گوجه فرنگی
1 قاشق سوپخوری
رب نارنج
1 قاشق چايخوری
قارچ ورقه ای خرد كرده
4 عدد
پنير توفوخرد كرده
100 گرم
پودر تخم گشنيز
يک دوم قاشق چايخوری
لوبيا چشم بلبلی پخته
1 پيمانه
مغز پسته تازه
200 گرم
زعفران حل كرده
1 قاشق سوپخوری
فیله پرتقال
يک عدد پرتقال
طرز تهیه خورش پسته و پرتقال :
روغن كنجد و پياز را در تابه مناسبی بريزيد و روی حرارت اجاق قرار دهيد تا پياز قدری طلایی شود. آن گاه نمک، فلفل، زردچوبه، رب گوجه فرنگی، رب نارنج، قارچ و پنير را در پياز تفت دهيد.