1396/8/28، 05:22 عصر
طرز تهیه سالاد پلومن؛ باکلاس و رژیمی
این سالاد ساده و خوشمزه با ترشی پیاز خانگی و سس خردل و عسل خورده می شود.
مواد لازم برای سالاد پلومن :
پیاز قرمز۱ عدد
شکر
۱/۲ قاشق غذاخوری
سیر
۴ حبه
سرکه قرمز
۲ قاشق غذاخوری
نمک
به میزان لازم
سس خردل
۱ قاشق چایخوری
عسل
۱ قاشق چایخوری
سرکه سفید
۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون
۴ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه
به میزان لازم
شاهی
۱۰۰ گرم
کاهو
۱ عدد
سیب
۱ عدد
کرفس
۳ شاخه
تربچه
۸ عدد
کالباس
۸ ورقه
پنیر چدار
۱۰۰ گرم
پنیر بلو چیز
۱۰۰ گرم
طرز تهیه سالاد پلومن :
ابتدا ترشی پیاز را تهیه کنید. حلقه های پیاز را در ظرفی ریخته و شکر، سیر، سرکه قرمز و کمی نمک روی آن ها بریزید. آن ها را خوب هم ترکیب کنید، روی ظرف را بپوشانید و تا سالاد را آماده می کنید، حداکثر برای ۱ ساعت، آن را کنار بگذارید.
برای تهیه سس سالاد، سس خردل، عسل، سرکه سفید و روغن زیتون را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه با هم ترکیب کنید. آن را بچشید و در صورت لزوم نمک و فلفل بیشتری به آن اضافه کنید. سس را کنار بگذارید و سالاد را تهیه کنید.
برای تهیه سالاد، شاهی، کاهو، سیب، کرفس و تربچه را در ظرفی با هم مخلوط کنید. سس را هم بزنید و روی سالاد بریزید. آن ها را خوب با هم ترکیب کنید تا سالاد کاملا به سس آغشته شود.
تکه های کالباس، پنیرها و ترشی پیاز را روی سالاد قرار دهید و آن را سرو کنید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی سالاد پلومن:
پیاز را پوست بگیرید و آن را نازک حلقه حلقه کنید.
برگ های شاهی، کاهو را جدا کنید.
وسط سیب را جدا کنید و سیب را ریز خرد کنید.
کرفس و تربچه ها را نازک ورقه ورقه کنید.
کالباس را خرد کنید.
پنیر چدار را با پوست کن ورقه ورقه کنید. بلو چیز را مکعبی خرد کنید.