1396/9/1، 11:07 صبح
طرز پخت موساکای هویج و مرغ
مواد لازم برای موساکای هویج و مرغ برای 6-8 نفر :
هویج حلقه ای خرد کرده5 عدد متوسط
سینه مرغ خرد کرده
1 عدد
قارچ ورقه ای خرد کرده
250 گرم
فلفل دلمه ای خرد کرده
1 عدد
کره یا روغن
150 گرم
نمک و فلفل
به میزان لازم
زعفران حل کرده
1 قاشق سوپخوری
پنیر موزارلای رنده کرده
100 گرم
طرز تهیه موساکای هویج و مرغ :
کف ظرف مناسبی را چرب کرده، هویج ها را یک ردیف در آن بچینید. آنگاه مرغ را روی آن بریزید. سپس قارچ، فلفل دلمه ای، کره، نمک و فلفل را روی سطح مرغ ها قرار دهید. حالا روی ظرف را با آلومینیوم بپوشانید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه بپزید. بعد از پخت در صورت تمایل زعفران را بیفزائید. اکنون روی مواد سس سفید و پنیر بریزید و مجددا به مدت نیم ساعت در طبقه وسط قرار دهید تا سطح آن برشته شود.
نکاتی برای درست کردن موساکای هویج و مرغ :
برای تهیه سس سفید؛ 40 گرم کره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق آب کنید. آنگاه 2 قاشق سوپخوری آرد را بیفزائید و قدری تفت دهید تا بوی آن به مشام برسد. حالا 2 پیمانه شیر یا آب مرغ را کم کم بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا سس غلیظ شود.