1396/9/2، 10:40 عصر
طرز تهیه کراکر کنجدی
مواد لازم برای کراکر کنجدی :
کره ی نرم شده 125 گرم
روغن مایع
نصف فنجان
آب
نصف فنجان
زرده ی تخم مرغ (سفیده برای رومال)
یک عدد
شکر
دو قاشق مرباخوری
نمک
1/5 قاشق مرباخوری
سرکه
1/5قاشق غذاخوری
بکینگ پودر
یک قاشق مربا خوری
پودر خشخاش و کنجد
نصف فنجان
* آرد
تقریبا 3/5 لیوان
* تقریبا 3/5 لیوان آرد با دقت بریزید
طرز تهیه کراکر کنجدی :
اول به غیر از آرد، بکینگ پودر و نمک، همه ی مواد را خوب هم بزنید و بعد مواد خشک را هم اضافه کنید و خمیر را ورز بدهید، وسط دو تا کاغذ روغنی به کلفتی یک سانتیمتر خمیر را باز کنید و به اندازه ی دلخواه برش بدهید و اول داخل سفیده ی تخم مرغ بعد در مخلوط خشخاش و کنجد بغلطانید و داخل سینی بچینید و داخل فر با 180 درجه بپزید.