1396/9/4، 02:36 عصر
طرز تهیه کتلت شیرازی
با این مواد حدود ۱۰ کتلت با وزن خمیر ۵۰ گرمی خواهید داشت.
مواد لازم برای کتلت شیرازی :
سیب زمینی۲ عدد متوسط ( حدود ۳۵۰ گرم )
* خمیر بین نان ساندویچی
۱۲۵ گرم
تخم مرغ
۱ عدد
شیر
یک چهارم پیمانه
* آرد سوخاری
۱ قاشق سوپخوری
پیاز
۱ عدد متوسط
نمک ، فلفل سیاه و قرمز ، زردچوبه و پودر انبه
به میزان لازم
* ( خمیر بین هر نان باگت معمولی حدود ۲۵ گرم وزن دارد )
* آرد سوخاری برای مایه کتلت و مقداری هم برای کاور کردن
* اگر حس می کنید که کیفیت نان ساندویچی تان خوب نیست؛ از یک کم بکینگ پودر استفاده کنید تا کتلتتان پوک شود.
طرز تهیه کتلت شیرازی :
سیب زمینی ها را شسته و آب پز کنید. پوست کنده و تکه تکه کنید و اجازه دهید سرد شود. خمیر بین نان ساندویچی را خارج کنید.
پیاز را رنده کرده و آب اضافی اش را دور بریزید. شیر را روی آرد سوخاری بریزید. همه مواد را با هم مخلوط کنید.
و از چرخ گوشت رد کنید. خمیر حاصله را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید تا ور بیاید و از چسبندگی سیب زمینی هم کاسته شود.
دستتان را خیس کرده و از خمیر گلوله هایی به وزن تقریبی ۵۰ گرم برداشته و به شکل اشک در آورید و در آرد سوخاری بغلتانید.
در تابه ای روغن ریخته و اجازه دهید داغ شود. کتلت ها را با حرارت پایین سرخ کنید.