1396/9/7، 11:22 صبح
روش پخت کیک اسفناج
مواد لازم برای تهیه کیک اسفناج :
تخم مرغ 3 عدد
آرد
دو لیوان
شکر
یک لیوان
روغن
نصف لیوان
پوره اسفناج
یک لیوان
بکینگ پودر
دو قاشق مرباخوری
هل
یک قاشق مرباخوری
گلاب
کمی
طرز تهیه کیک اسفناج :
امروز با همان روش کیک اسفنجی درست کردم زرده و سفیده را جدا کردم سفیده را آنقدر زدم که جای پره های همزن بماند بعد از آن با شکر زدم مثل کرم شد زرده ها را با هل و روغن حسابی زدم و بعد کم کم به سفیده ها اضافه کردم بعد یک لیوان پوره اسفناج اضافه کردم و در آخر دو تا لیوان آرد دو قاشق مرباخوری بکینگ پودر الک کردم دورانی با لیسک هم زدم سپس داخل قالب چرب شده و در فر دمای 180 درجه به مدت 45 دقیقه قرار دادم.
نکته برای پخت کیک اسفناج :
اسفناج را با کمی آب به مدت ده دقیقه روی حرارت گذاشتم تا پخت و بعد از سرد شدن داخل مخلوط کن ریختم و پوره کردم و به مواد کیک اضافه کردم.