1396/9/7، 04:13 عصر
روش های درست کردن ترشی مارچوبه
مواد لازم برای ترشی مارچوبه :
مارچوبه400 گرم
شبت تازه
6 عدد
آب
5 پیمانه
شکر
3 قاشق سوپخوری
چاشنی دلخواه
به مقدار لازم
برگ بو
2 الی 3 عدد
سیر
2 حبه
سرکه
2 الی 3 قاشق سوپخوری
روغن زیتون
2 الی 3 قاشق سوپخوری
دانه خردل
یک قاشق چایخوری
نمک
2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه ترشی مارچوبه :
ساقه های ضخیم مارچوبه ها را جدا کنید و پوست آنها را بکنید و به اندازه های 2 الی 3 سانتی متر برش دهید.