1396/9/7، 04:15 عصر
درست کردن ترشی گوجه گیلاسی
مواد لازم برای تهیه ترشی گوجه گیلاسی :
گوجه گیلاسییک کیلو و پانصد گرم
شبت (تازه)
60 گرم
سیر
6 الی 8 حبه
آب
5 پیمانه
شکر
5 قاشق سوپخوری
آب لیمو ترش
یک دوم پیمانه
دانه فلفل سیاه
5 الی 6 عدد
چاشنی های دلخواه
به مقدار لازم
نمک
2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه ترشی گوجه گیلاسی :
سه ظرف شیشه ای یک لیتری را در آب بجوشانید و سپس خشک کنید. شبت تازه را داخل ظرف های شیشه ای قرار دهید. حبه های سیر را در داخل ظرف های شیشه ای قرار دهید. حبه های سیر را در ظرف ها بریزید. آب، نمک و شکر را در ظرف مناسبی روی حرارت به جوش آورید. پس از جوشیدن، سرکه را اضافه کرده و حدود 2 الی 3 دقیقه دیگر به جوشیدن مواد ادامه دهید.