1396/9/7، 04:23 عصر
می توانید مقداری هویج رنده شده و یا انبه سبز هم به ترشی فلفل هندی اضافه کنید
ترشی فلفل هندی خوشمزه و اشتها کنار غذاهایتان
آماده سازی : 20 دقیقه
پخت : 45 دقیقه
مواد لازم برای تهیه ترشی فلفل هندی :
فلفل سبز خرد شده
500 گرم
سیر خرد شده
250 گرم
پوست لیمو ترش
به میزان لازم
فلفل خشک هندی
10 عدد
تخم گشنیز
1 فنجان
زیره سبز
1/2 فنجان
میخک
5 عدد
فلفل سیاه
1/4 فنجان
روغن زیتون یا روغن کنجد
3 فنجان
آبلیموی تازه
1/2 فنجان
نمک
3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه ترشی فلفل هندی :
تخم گشنیز،زیره سبز،میخک و 5 عدد فلفل قرمز را درون آسیاب ریخته و بگذارید نیمه آسیاب شود.
درون ماهیتابه ریخته و با حرارت متوسط کمی بو بدهید.
در ماهیتابه دیگر روغن را ریخته و با حرارت متوسط فلفل، سیر، 5 عدد فلفل قرمز، لیمو و نمک را به مدت 15 دقیقه تفت بدهید.
تخم گشنیز،زیره سبز،میخک و 5 عدد فلفل قرمز را درون آسیاب ریخته و بگذارید نیمه آسیاب شود.
درون ماهیتابه ریخته و با حرارت متوسط کمی بو بدهید.
در ماهیتابه دیگر روغن را ریخته و با حرارت متوسط فلفل، سیر، 5 عدد فلفل قرمز، لیمو و نمک را به مدت 15 دقیقه تفت بدهید.
آب لیمو را هم اضافه کنید. ادویه را اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه دیگر تفت بدهید.
درون شیشه در دار ریخته و به مدت 20 دقیقه حمام آب جوش بدهید.
درون شیشه در دار ریخته و به مدت 20 دقیقه حمام آب جوش بدهید.
می توانید مقداری هویج رنده شده و یا انبه سبز هم به مخلوط فلفل اضافه کنید.