1396/9/7، 04:30 عصر
ناگت سبزیجات غذای مخصوص گیاهخواران
مواد لازم برای ناگت سبزیجات (۴ – ۲ نفر) :
پوره سیب زمینییک و نیم پیمانه
پودر سوخاری
نصف پیمانه
اسفناج پخته و خرد شده
یک سوم پیمانه
روغن سرخ کردنی
به مقدار لازم
نمک
یک چهارم قاشق چایخوری
فلفل سیاه
به مقدار لازم
طرز تهیه ناگت سبزیجات :
فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. درون ظرف مخصوص پخت، لایه ای از فویل آلومینیومی قرار داده، روی آن را کمی روغن اسپری کرده و کنار بگذارید.
درون یک بشقاب با استفاده از یک چنگال، پودر سوخاری را با یک چهارم قاشق چای خوری نمک خوب مخلوط کنید و آن را کنار بگذارید.
درون کاسه ای متوسط، سیب زمینی و اسفناج را با هم مخلوط کرده، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید سپس با دست از مخلوط به اندازه یک لقمه، یک لقمه برداشته و آن ها را به شکل توپ درآورده سپس درون مخلوط پودر سوخاری و نمک بغلطانید.