1396/9/7، 04:31 عصر
نحوه پخت کتلت جعفری و سویا
مواد لازم برای کتلت جعفری و سویا :
سویای ریز۴۰۰ گرم
سیب زمینی آب پز شده
۶۰۰ گرم
تخم مرغ
۳ عدد
جعفری خرد شده
۱۰۰ گرم
گشنیز
۳۰ گرم
پودر سیر
در صورت دلخواه
آرد سوخاری
به میزان لازم
پیاز
۱ عدد
روغن و ادویه
به میزان لازم
طرز تهیه کتلت جعفری و سویا :
سویا را برای چند ساعت در آب خیس کنید و سپس در تنظیف بریزید تا آب آن کاملاً گرفته شود در ظرف مناسب پیاز را رنده کنید و سیب زمینی، جعفری و گشنیز را اضافه کنید.
تخم مرغ، ادویه و آرد سوخاری را به مواد بیفزایید و خوب هم بزنید. طوری که مواد کاملاً با هم مخلوط و یکدست شود. (در صورت نیاز می توان سویا را همراه سیب زمینی و پیاز چرخ کرد و آب اضافه آن را جدا کرد.)