1396/9/18، 11:59 صبح
روش پخت پلوی اروپائی
مواد لازم برای پلوی اروپائی برای 2- 4 نفر :
برنج 2 پیمانه
روغن
به میزان لازم
پیاز خردكرده
1 عدد متوسط
فلفل دلمهای سبز خلالی خردكرده
1 عدد
فلفل دلمهای رنگی خلالی خردكرده
1 عدد
فیلهی گوجه فرنگی
1 پیمانه
نمك، فلفل
به میزان لازم
ادویه كاری
1 قاشق چایخوری
میگوی پاک كرده
300 گرم
سركه
1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه پلوی اروپائی :
برنج را آبكش كنید. آنگاه در تابه مناسبی، قدری روغن بریزید و پیاز و فلفل دلمهایها را در آن تفت دهید. سپس فیلهی گوجهفرنگی، نمك، فلفل و ادویهی كاری را بیفزائید و با حرارت ملایم بپزید. حالا به میزان كافی آب، در قابلمه بریزید و روی اجاق بجوشانید. میگو، سركه و نمك را درون آب بریزید و به مدت 2 دقیقه بپزید.