1396/9/18، 12:02 عصر
طرز پخت آش کلم به سبک باکویی
آش کلم یک نوع آش خوشمزه، مقوی و مخصوص آذربایجان است.
مواد لازم برای آش کلم به سبک باکویی :
برنج نیم دانه خیس شدهیک دوم پیمانه
بلغور جو خیس شده
1 پیمانه
نخود خیس شده
1 پیمانه
لوبیا سفید خیس شده
1 پیمانه
کلم برگ خرد شده
1 عدد
هویج نگینی خردشده
4 عدد
پیاز بزرگ نگینی خردشده
1 عدد
رشته آش
150 گرم
سبزی آش
1 کیلوگرم
ترخون خردشده
150 گرم
فلفل سیاه و نمک
به میزان لازم
کشک
به میزان لازم
سیرداغ، پیازداغ و نعناداغ
به میزان لازم
روغن مایع
به میزان لازم
طرز تهیه آش کلم به سبک باکویی :
پیاز را درون تابه ای ریخته و همراه با مقداری روغن مایع تفت دهید تا طلایی رنگ شود. سپس نخود، لوبیا سفید (از قبل خیس و در طول این مدت چند مرتبه آب آن عوض شده) و فلفل سیاه را به آن افزوده و کمی تفت دهید. بعد مقداری آب به مواد بیفزایید و روی حرارت بگذارید تا نخود و لوبیا نیم پز شود.
هویج را به مواد افزوده و پس از 5 دقیقه برنج، بلغور، سبزی آش (اسفناج، گشنیز، جعفری، تره)، ترخون و کلم را به آن بیفزاید و بگذارید تا نخود و لوبیا کاملا پخته و برنج و بلغور لعاب بیندازد.
رشته آش را به مواد بیفزایید و بگذارید تا جا بیفتد. سپس نمک آن را اندازه کنید.
آش را درون ظرفی بریزید و با سیرداغ، پیازداغ، و نعناداغ تزیین کرده و با کشک سرو کنید.