1396/9/18، 12:27 عصر
طرز تهیه مربای پرتقال حلقه ای
مواد لازم برای مربای پرتقال حلقه ای :
پرتقال۱ کیلو
شکر
۱ کیلو
آب
۳ پیمانه
آب اضافه
۳ لیتر
نمک
۱ قاشق سوپخوری
گلوکز
۱ قاشق سوپخوری
آب پرتقال تازه
۱ پیمانه
طرز تهیه مربای پرتقال حلقه ای :
سه لیتر آب را در ظرف نسبتا بزرگی بریزید و نمک را در آن حل کنید کنار بگذارید سر و ته پرتقال را جدا کنید و با وسیله تیزی برش های نازک بزنید و به مدت ۵ ساعت در آب و نمک بخوابانید شکر و ۳ پیمانه آب و گلوکز را در ظرفی بریزید و بگذارید روی شعله متوسط تا شکر حل شود پرتقال ها را از آب و نمک خارج کرده و با آب سرد معمولی بشویید و در صافی قرار بدهید بعد از اینکه شکر چند جوش خورد حلقه های پرتقال را به آن اضافه کنید و زمان بدهید تا مربا قوام بیاید دقت کنید زیاد نجوشد که شکل حلقه ها خراب نشود بعد آب پرتقال تازه را اضافه کنید بعد از چند جوش زدن خاموش کنید و اجازه بدهید ۲۴ ساعت در همان ظرف باقی بماند و بعد به ظرف مورد نظر انتقال بدهید و در یخچال نگهداری کنید.