1396/9/18، 12:35 عصر
مواد لازم:
بادمجانيک کيلو
سبزي معطر پاک کرده
نيم کيلو
فلفل دلمه ي سبز
يک عدد
فلفل دلمه ي قرمز
يک عدد
سير رنده شده
يک قاشق سوپ خوري
فلفل سبز
50 گرم
هويج
3 عدد
کلم پيچ سفيد
250 گرم
سرکه
يک کيلو
ادويه ي ترشي
يک قاشق سوپ خوري
نعناي خشک
يک قاشق غذاخوري
پونه ي خشک
يک قاشق غذاخوري
زرد چوبه
يک قاشق مرباخوري
طرز تهيه:
- سبزي معطر شامل مرزه، ترخون، گشنيز، جعفري، نعنا و ... است که آنها را کاملاً خرد مي کنيم.
- دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
را همراه پوست با يک ليوان سرکه و يک ليوان آب مي پزيم. سپس در صافي مي ريزيم تا آب اضافي آن خارج شود.
را همراه پوست با يک ليوان سرکه و يک ليوان آب مي پزيم. سپس در صافي مي ريزيم تا آب اضافي آن خارج شود.
- سير و بادمجان را با هم چرخ مي کنيم.
- کلم، هويج، فلفل دلمه اي سبز، فلفل دلمه اي قرمز و فلفل سبز تند را به طور کامل خرد کرده، به بادمجان و سير اضافه مي کنيم. در صورتي که فلفل سبز مصرفي خيلي تند بود، مقدار آن را کمتر کنيد.
- سبزي معطر، ادويه ي ترشي، نمک، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
، نعنا و پونه ي خشک را ترکيب کرده و به مواد قبلي مي افزاييم.
، نعنا و پونه ي خشک را ترکيب کرده و به مواد قبلي مي افزاييم.
آماده است.