1396/11/19، 03:15 عصر
![[تصویر: hou1176.jpg]](http://www.beytoote.com/images/stories/housekeeping/hou1176.jpg)
PH عسل برابر 4 و به شدت اسيدي است، بنابراين بايد از نگهداري آن در ظروف فلزي خودداري كرد. چون بعد از مدتي فلز را خورده و خودش هم خراب ميشود و ذرات فلز كه به همراه عسل وارد بدن ميشود، براي انسان مضر است. براي نگه داري عسل در حجم زياد ظروف استيل و گالوانيزه و براي مصارف خانگي ظروف شيشه اي، لعابي و سفالي توصيه ميشوند.
ظرف عسل را نبايد در باز، در اتاق يا يخچال نگه داشت، زيرا عسل، آب موجود در هوا را به شدت به خود جذب كرده و پس از مدتي، رقيق و آبكي ميشود. عسل، بوهاي خارجي را خيلي زود به خود جذب ميكند. بنابراين نبايد آن را نزديك موادي چون پارافين، قير، بنزين و ماهيهاي دودي و ... نگه داشت.