1398/6/1، 12:32 عصر
- *یک لیوان آب را در یک قابلمه گرم کنید.*اضافه کردن چوب دارچین به آب و جوشیدن آن .*اطمینان حاصل کنید که رنگ آب به قهوه ای مایل به قرمز تغییر می کند.*آن را تحت فشار قرار دهید و بدون شکر داشته باشید. (اضافه کردن عسل مزایای عسل را از بین می برد چون چای داغ است).
ادرس:اصفهان خیابان توحید میانی طبقه فوقانی بانک پاسارگاد ساختمان نگار1 طبقه1 واحد1
تلفن:09130323292-03136208604

مشاهدهی نسخهی قابل چاپ
ارسال این موضوع به یک دوست
نمایش آخرین ارسال این موضوع
اهدای بیشترین امتیاز به این موضوع
مشترک شدن در این موضوع
![[-]](https://harfhayetazeh.com/images/1point8//collapse.png)





