1401/3/25، 09:49 صبح
آیا لیفت باسن برزیلی ، اندامی مانند ساعت شنی را به من می دهد؟
از آنجایی که جراح شما به احتمال خیلی زیاد، چربی را از قسمت میانی و ران شما بر می دارد، متوجه خواهید شد که این مناطق بعد از انجام عمل لیپوساکشن، لاغرتر به نظر می رسند. شما در میانه بدن خود کمی لاغرتر به نظر خواهید رسید اما باسن گردتر و بزرگ تری خواهید داشت و ظاهر شما را خیلی شبیه ساعت شنی نشان می دهد.
من سلولیت دارم. آیا لیفت باسن برزیلی ، می تواند باعث بدتر شدن این حالت شود؟
لیفت باسن برزیلی، معمولا ظاهر سلولیت را به جای اینکه بدتر کند، بهتر می کند. به این دلیل که چربی تزریق شده، گودی ها و فرورفتگی ها را پر می کند و آنها را صاف تر و محکم تر می کنند.
جای زخم ها کجا هستند؟
مشاوره رایگان درمورد لیفت باسن برزیلی در کلینیک الهیه 09120043630
از آنجایی که جراح شما به احتمال خیلی زیاد، چربی را از قسمت میانی و ران شما بر می دارد، متوجه خواهید شد که این مناطق بعد از انجام عمل لیپوساکشن، لاغرتر به نظر می رسند. شما در میانه بدن خود کمی لاغرتر به نظر خواهید رسید اما باسن گردتر و بزرگ تری خواهید داشت و ظاهر شما را خیلی شبیه ساعت شنی نشان می دهد.
من سلولیت دارم. آیا لیفت باسن برزیلی ، می تواند باعث بدتر شدن این حالت شود؟
لیفت باسن برزیلی، معمولا ظاهر سلولیت را به جای اینکه بدتر کند، بهتر می کند. به این دلیل که چربی تزریق شده، گودی ها و فرورفتگی ها را پر می کند و آنها را صاف تر و محکم تر می کنند.
جای زخم ها کجا هستند؟
برش هایی که برای لیفت باسن بزریلی ایجاد می شود، آنقدر کوچک هستند که به سختی قابل تشخیص می باشند. ممکن است چند برش میلیمتری در نواحی اهداء کننده چربی که معمولا در میان چین و چروک طبیعی پوست هستند، ایجاد شود. برش هایی که در باسن ایجاد می شوند ممکن است کوچکتر باشند.
زمانی که برش ها بسته می شوند، می توانید از محصولاتی که برای کاهش ظاهر زخم ها، تولید شده اند، استفاده کنید. کرم های زخم سیلیکونی و کرم های لایه بردار، هر دو می توانند به شما در این مورد کمک کنند، اما بهترین توصیه این است که به دستورات مراقبت از زخم که جراح به شما می دهد، عمل کنید و زخم ها را در معرض نور خورشید قرار ندهید. قرار گرفتن زخم ها در برابر نور خورشید، ظاهر زخم و احساس آنها را بدتر می کند.مشاوره رایگان درمورد لیفت باسن برزیلی در کلینیک الهیه 09120043630